Żelatyna

Żelatyna

Agrema Poland z Wrocławia od wielu lat istnieje na rynku spożywczym, farmaceutycznym i również paszowym, zaopatrując klientów w wysokiej jakości surowce spożywcze, osprzęt funkcjonalne, oraz chemię pomocniczą. Właściciele firmy i również wszyscy jej pracownicy są prawdziwymi pasjonatami technologii spożywczej, biotechnologii i również inżynierii chemicznej, zatem dostarczane produkty są najlepszej jakości. Na każdym etapie produkcji służą radą, dzielą się pomysłami, projektują nowe produkty i również stosują nowoczesne rozwiązania. Agrema Poland szanuje swoich pracowników, bo znakomicie rozumie, że firmę tworzą pracownicy. We wzajemnych relacjach obowiązuje zobowiązanie, w działaniu zaangażowanie i również odpowiedzialność. Wszystko po to, tak aby firma się rozwijała i również zawsze mogła sprostać wymaganiom rynku. Wszystkie produkty Agremy Poland, bez względu na tego czy jest to żelatyna, mąka grochowa czy dodatki paszowe, powstają zgodnie z wdrożonym Zintegrowanym Systemem Jakości ISO 9001:2008 i również HACCP. Wysoka, powtarzalna jakość produktów utrzymywana jest też za sprawą starannej selekcji dostawców i również ich wyrobów. Propozycja Agremy Poland jest bardzo bogata, są w niej m.in. aromaty, suplementy, fosforany, substancje słodzące, barwniki, kwasy i również ich pochodne, błonniki i również skrobie, emulgatory. Z całością oferty można zapoznać się na stronie internetowej producenta www.agrema.pl. Tam też są warunki współpracy ze spółką, aktualne oferty pracy, prezentacja firmy i również wszystkie dane kontaktowe. Agrema Polska prawdopodobnie poszczycić się całkowicie polskim kapitałem i również pracą i również produktami spełniającymi unijne oczekiwania.


Ocena: 3/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 1 (ostatnio: 31.03.2017 10:46:31)
  • yahoo: 1 (ostatnio: 09.05.2017 09:33:30)

Podlinkuj wpis:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Dodaj komentarz